Hyra en barista

Genom att hyra in personal för att tillreda kaffe kan du bjuda besökare och gäster på gott kaffe utan att själv behöva stressa och servera kaffet. En professionell barista sköter allt från att välja ut olika kaffedrycke brygga och servera kaffet. Nedan listar vi tre företag som erbjuder uthyrning av baristapersonal.

Monteriva

Hyr barista hos Monteriva och få hjälp kaffeserveringen på ditt event. Monterivas barista är välutbildad och har efarenhet av att servera kaffe. Monteriva anpassar sig efter ditt event och prdoucerar gott kaffe i högt tempo för mässor, event och tillställningar.

Boka hos Monteriva

JB Coffeehouse AB

Få den bästa kaffeserveringen på ditt evenemang med en hyrd barista från JB Coffeehouse AB i Stockholm. Deras professionella baristor har omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller att brygga och servera kaffe på högsta nivå.

Boka hos JB Coffeehouse AB

Hyrenbarista.com

Hyrenbarista.com tar med en kaffevagn på hjul där baristan tillreder kaffedrinkarna. Dina gäster kan välja mellan flera klassiska kaffedrycker såsom cappuccino, espresso, kaffe latte eller vanligt bryggkaffe.

Boka hos Hyrenbarista.com

Vad gör en barista?

En barista specialiserar sig på att servera kaffe på ett professionellt sätt. Det handlar inte bara om att brygga gotta kaffe, utan även om att skapa en helhetsupplevelse för gästerna. En professionell barista kan hjälpa med allt från val av kaffebönor till en meny för olika kaffedrycker som espresso och cappuccino. Läs mer om vad en barista gör.

Kaffe och andra drycker

När man hyr en barista får man tillgång till en expert på kaffebryggning. Du kan förvänta dig de klassiska kaffedryckerna som espresso, cappuccino, latte, och mycket mer. En barista kan ofta tekniker som latte art och kan hjälpa dig att sätta upp en meny med gott kaffe till eventet.

Pris

Att hyra en barista kostar mellan 500 och 2000 kronor per timme beroende på var du befinner dig och vilka olika kaffedrycker du vill servera. Ett alternativ till att att hyra en barista som kan bli billigare är att hyra en kaffevagn eller lease en kaffemaskin. Det är inte lika lyxigt men kan ändå uppskattas av besökarna.

Komplettera med företagscatering

Till kaffet äter man gärna mat eller fika. Med företagscatering erbjudas gästerna både en god kopp kaffe och mat av hög kvalitet. SOL är en helhetsleverantör av företagscatering och erbjuder rätter eller fika enligt dina önskemål. SOL catering erbjuder en helheltstjänst där mat, personal, dekoration och städ ingår i samma paket. Det kostar en del med företagscatering med upplevelsen för deltagarna på eventet eller mässan är värt det.