Vad gör en barista?

En barista är en yrkesutövare som specialiserar sig på att servera kaffe på ett professionellt sätt. Det handlar inte bara om att brygga det perfekta koppen kaffe, utan även om att skapa en helhetsupplevelse för gästerna. En professionell barista kan hjälpa till att skapa en stämning av lyx och elegans genom att använda sig av olika tekniker, som att skumma mjölk på ett konstnärligt sätt eller att dekorera kaffet med kreativa mönster. Läs mer om vad en kaffebarista gör här.

Hyr barista i Stockholm

Om du behöver hyra en barista i Stockholm finns det flera företag som erbjuder denna tjänst. Nedan har vi listat tre företag med erfaren personal som kan skapa en minnesvärd kaffeservering på ditt evenemang:

Monteriva

Att hyra en barista till ditt event i Stockholm kan göra all skillnad när det gäller att skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. Hyr barista hos Monteriva och få hjälp med allt som rör kaffeserveringen på ditt event. Monterivas barista är välutbildad och har lång erfarenhet av att skapa en lyxig och elegant kaffeservering. En av fördel hos Monteriva är att du kan välja mellan olika paketerbjudanden för att hitta den mest passande lösningen för ditt evenemang.

Boka hos Monteriva

JB Coffeehouse AB

Få den bästa kaffeserveringen på ditt evenemang med en hyrd barista från JB Coffeehouse AB i Stockholm. Deras professionella baristor har omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller att brygga och servera kaffe på högsta nivå. Genom att hyra en barista från JB Coffeehouse AB kan du vara säker på att dina gäster får en minnesvärd upplevelse och en perfekt kopp kaffe varje gång.

Boka hos JB Coffeehouse AB

Hyrenbarista.com

Hyrenbarista.com är det självklara valet för alla som vill skapa en minnesvärd kaffeservering på sitt evenemang. Med deras professionella baristor får du inte bara en perfekt kopp kaffe, utan även en helhetsupplevelse för dina gäster. Med en komplett kaffebar på hjul och en egen barista kan du skapa en lyxig och mobil lösning för kaffeservering på plats.

Boka hos Hyrenbarista.com

Vad erbjuds?

När man hyr en barista får man tillgång till en expert på kaffebryggning, kapabel att framställa en mängd specialiserade kaffedrycker såsom espresso, cappuccino, latte, bland andra. Baristan besitter djupgående kunskap om diverse kaffebönor, deras malningsgrad och adekvata bryggtekniker för att garantera en optimal kaffesmak enligt kundens preferenser. De är även experter inom mjölkhantering, inklusive tekniker för latte art. Utöver detta kan serviceomfånget inkludera hantering av inköp gällande kaffebönor och andra essentiella ingredienser, underhåll av utrustning samt generell rådgivning kring kaffe och metodik.

Pris

Att hyra en barista kostar mellan 500 och 2000 kronor per timme beroende på var du befinner dig och vad du vill ha. Dessutom kan kostnaden variera beroende på om du vill att baristan ska ta med sig sin egen utrustning eller om du redan har det som behövs på plats. Om du vill hyra för en hel dag eller en längre period kan du ofta förhandla om ett lägre pris. Det är också vanligt att priset inkluderar råvaror och eventuella reskostnader.

Komplettera med företagscatering

Varför inte komplettera kaffeserveringen med företagscatering? På så sätt kan du erbjuda gästerna både en god kopp kaffe och mat av hög kvalitet. SOL är en helhetsleverantör av företagscatering och erbjuder skräddarsydd catering för olika typer av evenemang. De har lång erfarenhet och kan skapa en helhetslösning som inkluderar allt från mat och dryck till personal och dekorationer. Med SOL som leverantör kan du känna dig trygg med att få det du önskar och få en enklare och smidigare vardag!

Fördelar med att hyra barista

  1. Professionell och välutbildad personal som kan skapa en lyxig och elegant kaffeservering.
  2. Möjlighet att välja mellan olika paketerbjudanden för att hitta den mest passande lösningen för ditt evenemang.
  3. Garanterat god kvalitet på kaffet och en minnesvärd upplevelse för dina gäster.
  4. Flexibilitet och bekvämlighet - allt som rör kaffeserveringen sköts av en expert, vilket ger dig mer tid att fokusera på andra aspekter av evenemanget.